Future Relics

Ook voor logo ontwerp en drukwerk kunt u bij mij terecht!

Onderstaande text kwam ik tegen, en omschrijft mijn vak zo goed als in een zin:

„Een reclameschilder is iemand die wordt ingezet voor het aanbrengen van teksten, logo’s of andere illustraties op publieke voorwerpen en plaatsen, zoals voertuigen, borden, etalages, beurstanden, enz.” (bron: wikipedia)

Future Relics is een eenmans bedrijf waar u terecht kunt voor ouderwetse hand geschilderde kwaliteit. En dat voor een nette hedendaagse prijs. Door in het ontwerpproces de computer te betrekken, krijgt u een goed beeld voor ogen aangaande het eind resultaat. Ook helpt het de prijs te drukken, zodat ik een fatsoenlijke prijs en kwaliteit kan bieden die kan concurreren met de vinyl industrie. De prijs ligt hoger ivm met het traditionele handwerk, maar daarin tegen gaat mijn product jaren langer mee. Verf gaat niet kapot zoals een sticker, het krijgt charme en kan de term vintage dragen.

De mogelijkheden zijn zeer breed, denk aan blad goud of zilver, hout imitatie, pinstripes of een roest look op een nieuwe ondergrond bijvoorbeeld.

‘Old signs become art, I want to make signs that turn into art’

Uw product word kunst, ik zal zorg dragen dat uw reclame weer gaat werken door een uniek product aan te bieden. U zal meer verdien aan dit product dan ik,
het moet in het ook springen, opvallen en uniek zijn. Dit is wat ik als reclame schilder aan kan bieden, en met passie voor u zal verzorgen.

Specialisatie

Een specialisatie van Future Relics is het aanbrengen van Patina werk, waardoor logo of text tientallen jaren oud lijkt, of zoals we het zo mooi noemen tegenwoordig, Patina!
vraag naar de mogelijkheden en neem een kijkje in de portfolio.

Hoogte punten in mijn producten en werkzaamheden:

Patina deurlogo op een Vintage truck – Best of show op Kustom Culture in Herten Duitsland
Mijn werk hangt in het Ed Roth/Rat Fink musuem in Utah(USA)
Gewerkt op diverse buitenlandse auto shows en tattoo conventies
Veel media aandacht op radio en tv, krant en internationale magazines