Ekowax Cleaning Products voor de optimale verzorging van o.a. auto, motorfiets, boot, caravan en camper, maar ook voor beglazing, sanitair etc.

Wij bieden een complete lijn aan met verzorgingsmiddelen voor uw auto, boot, camper of caravan. Het wassen zonder water is een van de bekendste producten van Ekowax. Een spray waarbij de nanotechnologie ervoor zorgt dat de vuiligheid van de onderlaag wordt losgeweekt en dan eenvoudig te verwijderen is met een bijgeleverde microvezeldoek, zonder krassen of vlekken achter te laten.
Het product ‘wassen zonder water’ is breed toepasbaar. Bijvoorbeeld om je auto, caravan, motor en/of boot mee schoon te maken, om zo binnen no-time een glimmende en beschermende oppervlakte te creëren. Ook hier zorgt de NANO techniek voor. Er vormt zich namelijk een filmlaagje op het oppervlakte, waardoor deze water en vuilafstotend wordt. Eigenlijk is het een was- en wax behandeling in één keer. En dat duurzaam niet altijd duur hoeft te zijn bewijst de prijs van gemiddeld nog geen 3 euro per wasbeurt indien u uw auto er mee gaat wassen.
Naast gebruik in de automotive, zijn de producten ook uitstekend te gebruiken voor het wassen van je ramen, vitrines, sanitair etc. Ideaal dus voor de particulier binnenshuis, maar ook voor winkeliers die snel en eenvoudig hun etalageruiten blinkend schoon willen hebben en wat nog belangrijker is, schoon willen houden.
Naast het ‘wassen zonder water’ biedt Ekowax Cleaning Producs nog meer producten aan. Zoals Nano coating; deze coating is op alle gladde oppervlakten toepasbaar en zorgt ervoor dat de oude glans weer terugkeert en geeft bescherming voor 3-5 jaar.
Tot slot willen we de bekledingreiniger en de plastic care producten benoemen, Ook hier is het bedrijf, door de prachtige resultaten, erg enthousiast over. Ekowax Cleaning Products is gevestigd in Donkerbroek, in de oude melkfabriek aan de Schapendrift 1i. U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een demonstratie of om de producten te bekijken.

http://www.ekowax.nl/

Ekowax